Robe de mariée - Bruxelles - boutiqueRobe de mariée - Bruxelles - boutique

TRUVELLE

Een jong Canadees merk dat buiten de gebaande paden treedt en een alternatief biedt voor conventionele trouwjurken. Truvelle is een moderne wereld, origineel en fris. Aan het hoofd ervan staat Gaby Bayona, een jonge dynamische vrouw die het merk met eigen handen en talent heeft gecreëerd. Alle jurken worden geproduceerd in haar eigen fabriek in Vancouver.

Jurken van 2.200 tot € 2.500

TÉLÈS
TÉLÈS

LAMBERT CRÉATIONS

In de jaren 70 creëert Ateliers Lambers hun eerste trouwjurk. Het Atelier, dat in Rennes, Bretagne, ligt, heeft vandaag de dag nog steeds gevoel voor couture, elegantie en Franse savoir-faire’. De kwaliteit van de confectie, grotendeels met de hand gemaakt, de keuze van het kant, de zijde en andere soorten tule, maken dit huis ontontbeerlijk in de wereld van trouwjurken.

Jurken van 1.700 tot € 2.300

ANNE DE LAFFOREST

Anne en Blandine, de stichters van het huis, zijn erin geslaagd creativiteit en know-how op geraffineerde wijze te combineren en bieden steeds meer vrouwelijke jurken van absolute lichtheid. Door de keuze van de zachtste materialen heeft Anne de Lafforest de droom van elke aanstaande bruid vervuld: zich op haar trouwdag zo vrij als lucht te voelen.

Jurken van € 2.900 tot € 3.500

CHARLY A.

De CHARLY A. collectie wordt door onszelf bedacht en door onze getalenteerde ontwerpers gemaakt.
Jurken ontwikkeld door vier handen, in Frankrijk, en aanpasbaar
om alle silhouetten te sublimeren en aan alle wensen te voldoen.

Jurken van 2.300 tot 3.000 €.

ROSE
CharlieROSE

BAMBOO

BAMBOO is een verhaal over vrouwen, degenen die besluiten hun krachten te bundelen, om samen 5 jurken voor te stellen die op hen lijken. 4 vrouwen, elk gevoelig voor mode, en elke oprichter van hun showroom van trouwjurken, verenigd samen hun collectie te creëren en hun visie op een essentieel en modern silhouet te definiëren.

Jurken van 2.200 tot € 2.900

MADEMOISELLE DE GUISE

Deze getalenteerde Parijse ontwerper is een zoete combinatie van stijlen en stedelijke invloeden. Haar creaties zijn zowel vloeiend als gestructureerd, de snitten zijn rechttoe rechtaan, de details subtiel … Calais-kant, spel van transparanten en overlays, een delicaat werk, voor sprankelende, vrije en natuurlijke bruiden.

Jurken van 2.900 tot 3.100 €

ANNA KARA

De van origine Poolse Anna Kara onthult al tien jaar lang haar creativiteit, haar wereld van dromen en zijde. Alles heel licht, de trouwjurken van de ontwerper zijn vrouwelijk, delicaat en luchtig. Haar kenmerk: zijden mousseline en katoenkant. Een aardig merk, waarover men niet uitgepraat raakt…

Jurken van 2.200 tot € 3000

Top Epice

VICTOIRE VERMEULEN

Victoire Vermeulen werd in 2014 in Lille gelanceerd door drie gepassioneerde zussen. Hun collecties vieren op een feestelijke manier een vrije, onafhankelijke, vrouwelijke vrouw … Creaties met edele materialen, perfecte snitten die de naaistersmaak combineren met de verfijnde eenvoud.

Jurken van 2.300 tot € 3.400